یکی از حوزه های فعالیت در بخش پهپاد غیر نظامی (صنعتی و تجاری) در کشور، حوزه تعمیرات پهپاد، کوادکوپتر و هلی شات است.
چه سازمانی متصدی و صادرکننده مجوز تعمیر پهپاد و کوادکوپتر در کشور است؟
گروه وسایل پرنده فوق سبک سازمان هواپیمایی کشوری مسئول صدور مجوز تعمیر پهپاد و کوادکوپتر در کشور است. این گروه در آدرس تهران، انتهای اتوبان ستاری (ورودی به اتوبان و خیابان لشگری شرق) یا کیلومتر ۲ جاده مخصوص کرج، هواپیمایی آسمان واقع شده است.
البته در کنار مجوز نهایی که از سوی گروه وسایل پرنده فوق سبک سازمان هواپیمایی کشوری صادر می شود، دریافت تاییدیه و استعلام های دیگر امنیتی نیز با توجه به شهر و منطقه ایجاد شرکت و مرکز تعمیر پهپاد و کوادکوپتر نیاز است.
سرپرست فعلی گروه وسایل پرنده فوق سبک سازمان هواپیمایی کشوری چه کسی است؟
در زمانی که این مقاله نوشته شده جناب آقای محمد رضا استاد حسین سرپرست گروه وسایل پرنده فوق سبک را برعهده دارد. ایشان از سوی سرپرست جدید سازمان هواپیمایی کشوری آقای دکتر حسین پورفرزانه به تازگی در مهرماه 1403 به این سمت منصوب شده اند.
چه مدارکی برای دریافت و صدور مجوز تعمیر کوادکوپتر و پهپاد نیاز است؟
- ثبت شرکت با موضوع فعالیت پهپادی (درج موضوع تعمیر پهپاد، کوادکوپتر و هلی شات)
- نگارش نظام نامه تعمیرات و بازسازی
- فضای مناسب کارگاهی برای راه اندازی بخش و مرکز تعمیرات پهپاد و کوادکوپتر
- تماس و ارتباط با گروه وسایل پرنده فوق سبک سازمان هواپیمایی کشوری
در ابتدا برای راه اندازی یک مرکز تعمیرات پهپاد و کوادکوپتر، باید یک شرکت حقوقی با موضوع فعالیت پهپادی (درج موضوع تعمیر پهپاد و کوادکوپتر) ثبت نمایید.
در نهایت باید یک نظام نامه تعمیرات و بازسازی بنویسید و بعد از تهیه یک مکان کارگاهی مناسب با تجهیزات و امکانات کامل تعمیرات کوادکوپتر و پهپاد، درخواست خود را طی یک نامه رسمی همراه با نظام نامه تعمیرات پهپاد به گروه وسایل پرنده فوق سبک سازمان هواپیمایی کشوری ارسال کنید.
ارائه خدمات مشاوره برای صدور مجوز تعمیر پهپاد و کوادکوپتر
در صورتی که در این خصوص سوالی دارید و یا نیاز به مشاوره دارید با شرکت نگاه آسمان تماس بگیرید. شما می توانید در خصوص تنظیم و نگارش نظام نامه تعمیرات پهپاد و کوادکوپتر از خدمات شرکت نگاه آسمان در این بخش استفاده نمایید.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.